Мед Атлант

“Івано-Франківськгаз” судитиметься з Антимонопольним комітетом

АТ “Івано-Франківськгаз” подасть в суд на Антимонопольний комітет, який наклав на компанію штраф у розмірі 10 мільйонів гривень.

Про це сьогодні, 13 грудня, повідомив комерційний директор товариства Віктор Кедик, передає “Суспільне“.

За його словами, “Івано-Франківськгаз”, приводячи споживачам обсяги спожитого газу до стандартних умов, діяв згідно із чинним законом про ринок природного газу.

Антимонопольний комітет не врахував те питання, що на сьогоднішній день є судова практика, оскільки на початку року НКРЕКП провела позапланові і планові перевірки. Були ухвалені рішення НКРЕКП про заборону приведення до стандартних умов. Ми успішно оскаржили ці рішення і виграли у суді. Виграли у першій інстанції, друга апеляційна інстанція також підтвердила рішення першої. Рішення Антимонопольного комітету ми будемо також оскаржувати в суді. Ось на чому хочеться наголосит: ми до всіх споживачів ставимося однаково. І всі рішення, які передбачені законодавством щодо до споживачів, стосуються кожного споживача, – повідомив комерційний директор АТ “Івано-Франківськгаз” Віктор Кедик.

До слова, Антимонопольний комітет України оштрафував АТ “Івано-Франківськгаз” на 10 мільйонів гривень за неправомірні донарахування споживачам газу. Про це 10 грудня повідомив голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...