Мед Атлант

В Івано-Франківській поліклініці №2 з’явились “доступні” вбиральні

В Івано-Франківській міській поліклініці №2 з’явились вбиральні, пристосовані для людей з інвалідністю. Це одна з головних вимог до доступності кожного закладу.

Як розповіла керівниця ЦПМКДД Ольга Савчук, питання такої вбиральні було надважливим. Отримували багато цілком логічних нарікань і скарг щодо цього. Тому спланували об’єкт ще влітку, оголосили закупівлю і протягом місяця завершили ремонт. Витратили на це близько 100 тис. гривень, інформує пресслужба мера.

Вбиральня простора, повністю адаптована для доступності людей з інвалідністю. Крім того, подбали і про мамусь з немовлятами, адже вони теж не мали належно місця у разі неочікуваних ситуацій. У вбиральні поставили пеленальний столик, наповнили його всіма потрібними матеріалами для матері і дитини, які колектив поліклініки просить використовувати ощадно та залишати для інших.

Медицина це та галузь, яка зараз в усій країні найбільше турбує людей. Головне, щоб місто в контексті реформи робило те, на що може вплинути. Тому ми працюємо, аби умови в закладах були кращими. І тут доступність має бути забезпечена перш за все, – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...