Мед Атлант

Епопея з динозавром: як Тірексу в парку Шевченка палили зуб. ВІДЕО

13 грудня МІСТО патрулювало разом з патрульною поліцією області. Серед примітних випадків – підпал зуба динозавра в міському парку Шевченка. Як це було, чи справді патрульні відпустили порушників, яка доля “підпалювача”, дивіться в сюжеті МІСТА:

Журналісти з патрульними прибули на місце пригоди близько 22:42. До слова, виклику на “102” ще не було, лише повідомленні в телеграм-чаті. На місці побачили компанію поряд з динозавром. Біля них були закорковані пляшки. На зауваження патрульних молодики відповіли, мовляв, не знаємо, з динозавром нічого не робили, спиртне не вживаємо. Щойно прийшли, з гірки двічі спустилися. Один із молодиків запанікував, коли побачив камеру: “Дядя, здр*сни, дядя забери, камеру”. Але камеру не забрали.

Журналісти з патрульними зауважили, що зуб динозавра потемнів. Компанія відповіла, що і про це нічого не знає.

«Особи, які знаходилися біля динозавра, не вчиняли жодних протиправних дій. У зв’язку з цим підстави для притягнення до адміністративної відповідальності були відсутні. Цих осіб було перевірено за наявними базами даних, встановлено», – зауважує Андрій Киричук.

Повідомлення про те, що з динозавром “вчиняють хуліганські дії”, надійшло до поліції о 23:09.

Уранці 14 грудня директорка “Центру розвитку міста та рекреації” Руслана Василюк оприлюднила відео з камер спостережень. На ньому саме та компанія. Виявилося, що підпалив зуб скульптурі один з хлопців.

Відтак, за словами Киричука, дані осіб передали в міський відділ поліції. На порушників склали адмінматеріали.

Той хлопець, що підпалив зуб динозавру, за словами Леоніда Гончарука, бажає відшкодувати завдані збитки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...