Мед Атлант

Під Радою поліція затримала 26 учасників протесту, а на Інституцькій помер чоловік

В результаті сутичок під Верховною Радою правоохоронці затримали 26 людей.

Постраждали на теперішній час 17 поліцейських, звернулись з легкими травмами – перелом пальців, садна обличчя, забій носа і багато опіків від використання газу. Двоє цивільних осіб звернулися в лікарняні заклади, – каже заступник Голови Національної поліцї Крищенко.

Поліцейські зараз працюють із тими 26 затриманими. Вивчаємо відеодокази, щоб надати кваліфіковану юридичну оцінку їх діям. Порушено вже кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (опір працівнику поліції)”, інформує Українська правда.

Крищенко також розповів, що за годину до останньої сутички на вулиці Інституцькій, де не проходили акції, помер чоловік 1979 року народження. За словами Крищенка, чоловік помер від сердечної недостатності.

Нагадаємо, що 17 грудня під Верховною Радою відбувалися одночасно чотири акції протесту, в яких брали участь кілька тисяч осіб.

Під Верховною Радою сталися сутички під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі, постраждали двоє журналістів та двоє правоохоронців.

Спецпідрозділи Нацполіції та Нацгвардії здійснили зачистку вулиці Грушевського в центрі Києва, на якій протестувальники проти відкриття ринку землі в Україні, намагалися поставити військовий намет.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...