Мед Атлант

Муніципали допомогли двом людям, які допилися до втрати свідомості

Вчора, 23 грудня, в Івано-Франківську патрульні Комунального підприємства “Муніципальна варта” виявили двох чоловіків без свідомості.

Першого інспектори виявили в ході патрулювання в приміщенні вокзалу. Йому надали першу домедичну допомогою і викликали швидку медичну допомогу, оскільки він був в настільки сильному стані алкогольного сп’яніння, що не приходив до свідомості. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу.

Про другого чоловіка повідомили на чергову частину “Муніципальної варти”. Відповідно, по зверненні був направлений піший патруль. Інспектори виявили чоловіка без свідомості на зупинці громадського транспорту. Йому було надано першу домедичну допомогою і здійснено виклик швидкої медичної допомоги. По прибутті медичні працівники констатували сильне алкогольне сп’яніння і госпіталізували його. Інспектори швидкій надали супровід до медичного закладу.

Нагадаємо що з настанням холодів існує ризик обмороження, або смерті від переохолодження. Тож не проходьте повз людей, які можуть потребувати вашої допомоги, а повідомляйте про такі випадки. Цим ви можете врятувати чиєсь життя, – повідомляють вартові.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...