Мед Атлант

У Грабівці відбувся схід села щодо питання виселення сім’ї російського переселенця Олега Бутусіна. ВІДЕО

У селі Грабівка, що на Калущині, провели схід села, аби вирішити непорозуміння між односельчанами. Конфлікт виник між переселенцем із РФ, добровольцем “Правого сектору” Олегом Бутусіним та його сусідами.

Як вже повідомлялося, Олега Бутусіна  і його багатодітну сім’ю, а це 12 дітей з дружиною, мешканці хотіли виселити з села.

За словами Олега Бутусіна, конфлікт стався минулого тижня. Його дружина Тетяна зробила зауваження сусідці щодо зрізаних гілок ялинки – і між ними почалася бійка. Потім побилися і їхні сини. З обох сторін були написані заяви до поліції. Чоловік каже, що цю сварку вирішили б мирно, якби громада села не наполягала на виселенні його родини.

Олег – переселенець із Російської Федерації, воював у добровольчому підрозділу “Правий сектор”. Переїхавши на Прикарпаття, сім’я купила будинок у Галицькому районі. Уже три роки вони проживають на Калущині. Старші два сини поїхали на заробітки, а інші діти допомагають у господарстві та бавлять менших. Разом у сім’ї 12 дітей – шість хлопців та шість дівчат.

Сьогодні, 29 грудня, відбувся схід села Грабівка щодо питання виселення сім’ї Бутусіна.

Жодного рішення на сході громади не ухвалили. Як і не домовилися про наступну зустріч. Жителі розійшлися після пропозиції голови райдержадміністрації довірити вирішення цього конфлікту поліції.

Детальніше дивіться в сюжеті UA: Карпати:

Громада села на Прикарпатті вирішує конфлікт між сусідами

У селі Грабівка, що на Калущині, провели схід села, аби вирішити непорозуміння між односельчанами. Конфлікт виник між переселенцем із РФ, добровольцем "Правого сектору" Олегом Бутусіним та його сусідами.#Грабівка #громада

Опубліковано UA: Карпати Неділя, 29 грудня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...