Мед Атлант

В Івано-Франківську провели акцію “Миколай Грибної роти”. ФОТО

На різдвяному ярмарку біля ратуші в Івано-Франківську провели акцію “Миколай Грибної роти”, в межах якої волонтери та ветерани передали подарунки родинам загиблих учасників АТО.

Про це повідомляє “Суспільне“.

Капітан “Грибної роти” Василь Абрамів розповідає:

“Сьогодні 30 сімей отримали від нас “миколайчика”. “Грибна рота” – це соціальне підприємництво. Холопці збирають гриби, сушать. Частину ми реалізовуємо, а частину скеровуємо на підтримку родин наших героїв. Учасниками грибної роти є всі, хто підкладав плече для захисту України. Вони приїжджають до нас насолодитися природою, отримати реабілітацію. Ми допомагаємо нашим побратимам на передовій”.

Мати загиблого у збитому бойовиками гелікоптері поблизу гори Карачун під Слов’янськом бійця нацгвардії Володимира Шарабуряка Ольга Шарабуряк:

“Від імені матерів дякую організаторам акції, що нас не забувають. Що не забувають наших дітей, не забувають, що наші діти зробили для України і для нас усіх. І це дуже приємно”.

Під час акції її учасники скуштували грибну юшку, яку готував грибник з Косова Юрій Соломченко, та посмакувати кавою від «Бандерівського схрону».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...