Мед Атлант

Гончарук каже, що рейд по азартних закладах можуть повторити

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що гральні заклади “почали піднімати голову” після їх нещодавнього закриття та повідомив, що можливий повтор рейду по нелегальних казино.

Про це інформує “Українська правда”.

Починають піднімати голову (азартні заклади – УП). Ми це бачимо. Після нового року ми можливо повторимо “сеанс переконання”. Ми контролюємо ситуацію кожен день. Ми не бачимо масового повернення залів. Просто хтось переховується. Хтось за якимись табличками позавішував ці вивіски і намагається приховати, що вони продовжують роботу. Хтось домовився із місцевими правоохоронцями. Рано чи пізно це все припиниться і до всіх дійдуть руки”, – сказав Гончарук.

Прем’єр-міністр додав, що у разі виявлення випадку відновлення роботи азартного закладу на перший раз попереджають правоохоронців. На другий – будуть приймати кадрові рішення серед відповідальних за закриття.

На запитання журналістки щодо анонсування боротьби з гральними закладами міністром МВС Арсеном Аваковим ще у 2014 році, Гончарук сказав, що не хоче це коментувати.

Керівник уряду вважає, що такі заклади мають працювати за правилами, або не працювати взагалі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...