Мед Атлант

На Прикарпатті поліція посилить роботу на Різдвяні свята

Спокій мешканців Прикарпаття на Різдво охоронятимуть майже 600 поліцейських. Забезпечуватимуть публічний порядок спільні посилені наряди працівників поліції та рятувальників.

Правоохоронці нестимуть службу безпосередньо біля храмів, де проходитимуть святкові богослужіння з нагоди Різдва. Такі заходи проводитимуться в 934 храмах нашої області.

У підвищеній готовності перебуватимуть співробітники вибухотехнічної служби та кінологічного центру поліції для негайного реагування на випадки виявлення чи застосування вибухових пристроїв. Для цього напередодні Різдва поліцейські-вибухотехніки перевіряють культові споруди, де відбудуться богослужіння, – повідомляють в поліції.

Нагадаємо, в приміщенні обласної поліції в цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій.

Поліція Прикарпаття звертається до мешканців та гостей краю з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та бути толерантними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...