Мед Атлант

Чарівні вечори: кращі різдвяні фільми для всієї родини. ТРЕЙЛЕРИ

У святкові дні саме час подивитися фільми про Різдво.

Пропонуємо добірку чудових кінострічок з різдвяним настроєм, пише “Сьогодн”.

“Різдвяні канікули”, 1989

Якщо ви шукайте типові американські фільми про Різдво – цей варіант саме те. Комедія з Чеві Чейзом, Беверлі Д’Анджело, Джульєтт Льюїс в головних ролях порадує і Вас, і вашу родину. За сюжетом, батько сімейства Грізвольд, Кларк, вирішує влаштувати для своєї родини найкраще святкування Різдва в їх житті. Але все йде не за планом, і свято обертається катастрофою.

“Різдвяні хроніки”, 2018

Ви уявляєте Курта Рассела в ролі Санти? Ні? Тоді подивіться цей фільм. “Різдвяні хроніки” – крутий сучасний фільм для дітей і дорослих. Напередодні Різдва брат і сестра Кейт і Тедді Пірс збираються зняти на відео появу Санти. Сміливий задум дітей виливається в незвичайну пригоду, про який вони не могли навіть мріяти. Разом з відданими ельфами і чарівними літаючими оленями вони допомагають Санті врятувати всіма улюблене свято.

“Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений”, 2006

Ворожнеча між сусідами – це страшно, а якщо вона загострюється напередодні Різдва – стає ще страшніше. У фільмі є багато гірлянд, феєрверків і ялинкових прикрас, які однозначно піднімуть вам настрій. Комедія про двох дівчат – Аманду і Айріс, яким не щастить у стосунках з чоловіками.

“Пережити Різдво”, 2004

Фільм про Різдво, любов, родину і самотність. Через кепський характер у мільярдера Дрю Летама зовсім немає близьких йому людей. Ні сім’ї і навіть друзів немає. Це сильно гризе героя фільму, а в переддень Різдва депресія з цього приводу стає просто нестерпною. Одного разу Дрю безцільно їздив вулицями міста і випадково натрапив на будинок, в якому жив в дитинстві. Його охоплює непереборне бажання відзначити Різдво саме в цьому будинку і незабаром незнайомі йому люди за солідну винагороду погоджуються стати його сім’єю на час свят.

“Чудо на 34-й вулиці”, 1994

Один з найпопулярніших американських фільмів про Різдво. Внесений до Національного реєстру найбільш значущих фільмів. Отримав три “Оскара” і два “Золотих глобуса”. У центрі сюжету шестирічна дівчинка, якій мама розповіла, що Санта Клауса не існує, а подарунки дітям дарують батьки.

“Вечори на хуторі біля Диканьки”, 1962

Сюжет всім знайомий – це перекладення на екран твору Н.В. Гоголя “Ніч перед різдвом”. Коваль Вакула домагається серця першої красуні Оксани, на що примхлива панянка ставить “нездійсненну” умову: “Дістанеш цариці черевички, вийду за тебе заміж!”. Що Вакула несподівано для себе і робить, правда, не без допомоги потойбічних сил. Примітна риса фільму – атмосфера чарівної, але не нудотно казки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...