Мед Атлант

Літак “МАУ” розбився в Ірані: всі пасажири загинули. ФОТО

Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (“МАУ”) розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані.

Літак регулярного рейсу PS 752 Тегеран – Київ мав прибути до Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, пише “УП“.

Всі, хто знаходилися на борту літака авіакомпанії “МАУ”, який розбився після вильоту з Тегерана, загинули.

За наявними даними, в літаку, що розбився в Ірані, було 168 пасажирів та 9 членів екіпажу.

При РНБО України за дорученням президента Володимира Зеленського створено оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою в Ірані.

До складу штабу увійшли прем’єр-міністр Олексій Гончарук, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, міністр оборони Андрій Загороднюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Служби безпеки Іван Баканов, голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Євдокимов, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

Посольство України в Ірані заявляє, що версія теракту чи ракетної атаки як причини катастрофи літака авіакомпанії МАУ виключається:

 “За попередньою інформацією, літак розбився в наслідок аварії двигуна через технічні причини. Наразі версія теракту чи ракетної атаки виключається”.

У посольстві повідомили, що літак розбився орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) після зльоту з тегеранського аеропорту ім.Імама Хомейні.

У посольстві також підтвердили, що всі, хто перебував на борту, загинули.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...