Мед Атлант

Збиття літака МАУ: рятувальники показали роботи на місці трагедії. ВІДЕО

На місці катастрофи українського боїнга в Тегерані наші рятувальники провели роботи з дослідження уламків літака, частина з них повертається в Україну.

Про це повідомляє “УП” з посиланням на ДСНС, секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у  коментарі Радіо Свобода

Пошуковою групою проводилися роботи по дослідженню уламків літака на відкритому майданчику. Уламки вивільнювалися від бруду та складалися по рядах. Окремо здійснювалося сортування та складування багажу і особистих речей, а також забезпечувалося освітлення місця проведення робіт. Крім того, експертною групою із залученням рятувальників на відкритому майданчику проводилися роботи по відтворенню корпусу літака з його фрагментів.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій у своєму відео показали, що саме робили на місці катастрофи літака.

В свою чергу секретар РНБО повідомив, що частина українських фахівців, які працювали на місці падіння літака Boeing 737-800NG авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” рейсу PS752 повертається в Україну з Ірану.

 “Частина тих фахівців, які вже там не потрібні, ідеться про наших рятувальників, які закінчили всі свої необхідні роботи, повертається в Україну. Вони перетнули кордон, ми робили все необхідне, щоб повернення було безпечним.

Усі, хто мають залишатися, – хто займається слідством, хто займається питаннями ДНК, хто займається спеціалізованими службами, вони залишилися”, – зазначив він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...