Мед Атлант

Минулого року на Прикарпатті виявили 208 незаконних мігрантів

Упродовж року, що минув, міграційники у взаємодії з правоохоронними органами на території області виявили 208 неконтрольованих мігрантів.

Роком раніше – 200, а назагал за 3 останніх роки в області було виявлено понад півтисячі іноземців, які незаконно перебували в Україні.

Практично усі особи-правопорушники після притягнення до адміністративної відповідальності (сплати штрафів) змушені були виїхати з України.

Стосовно 23 іноземців-нелегалів, які ухилялися від виконання рішень про примусове повернення в країни походження, судами прийнято рішення про примусове видворення з України. У кожному разі працівники міграційної служби супроводжували осіб цієї категорії до пунктів перетину державного кордону з метою виконання рішень судів про примусове видворення у повному обсязі.

Щодо кожного четвертого іноземця (50 осіб), які порушили правила перебування в Україні, прийнято рішення про заборону подальшого в’їзду в нашу країну на визначений період.

38 іноземцям-правопорушникам було скорочено строк перебування і зобов’язано достроково покинути територію України.

У 2019 році працівники міграційної служби виявили 7 фактів використання іноземцями недійсних документів з ознаками підроблення, що використовувалися з метою легалізації перебування в Україні. Органи Нацполіції за цими фактами здійснюють розслідування у кримінальних провадженнях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...