Мед Атлант

Зеленський звільнив Шмигаля з посади голови Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

“Звільнити Шмигаля Дениса Анатолійовича з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації згідно із поданою ним заявою”, – йдеться в тексті указу №38/2020 року, який оприлюднила пресслужба президента.

4 лютого Верховна Рада призначила Шмигаля віце-прем’єр-міністром – Міністром розвитку громад і територій. Він замінив на посаді Олену Бабак, яка написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Шмигаль очолив Івано-Франківську область на початку серпня 2019 року після робочого візиту Володимира Зеленського до регіону.

Із січня 2018 Шмигаль був директором Бурштинської ТЕС, що належить українському олігарху Рінату Ахметову.

До цього він працював начальником департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА.

У 2015 році балотувався до Львівської облради від регіональної партії «Народний контроль», яку очолював львівський журналіст Дмитро Добродомов, який пройшов до Верховної Ради VIII cкликання від Блоку Петра Порошенка.

Ще раніше Шмигаль обіймав посаду заступника начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...