Мед Атлант

Банкрутство СТЕК: компанія проводить інвентаризацію

Сьогодні, 12 лютого, у Господарському суді області відбулося засідання у справі банкрутства ТзОВ “Станіславська теплоенергетична компанія”.

Господарський суд  16 грудня минулого року відкрив провадження у справі про банкрутство СТЕКу. Заявник-боржник (СТЕК) надав ряд документів, з яких випливає компанія – збиткова.

Підприємство не врахувало витрати на виробництво, транспортування та постачання тепла, а це спричинило невідповідність встановлених тарифів реальним витратам.

На засіданні суду виступив розпорядник майна Іван Захарко та прозвітував про вжиті заходи щодо вимог кредиторів. Так, від них надійшла заява про майже 75 млн.

“Вимоги були визнані в повному обсязі. Розділені по черговості, як це передбачено законодавством”, – зауважив Захарко.

Позов Укртрансгазу не розглядався. Щодо захисту майна боржника, то з цим поки що все в порядку. Наразі компанія проводить інвертаризацію. Аби все завершити з інвентаризацію, розпоряднику потрібно місяць. У подальшому суд розгляне грошові вимоги усіх кредиторів. Наступне засідання буде 18 березня.

ТзОВ “СТЕК” утворилось у 2012 році внаслідок рішення суду, за яким котельню на вулиці Індустріальній передали від ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” до “Прикарпаттяобленерго”.

За даним ЄДРПОУ, засновником ТзОВ “СТЕК” є ТОВ “Універсальний транзит”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...