Мед Атлант

Якість понад усе: топ-3 надійних ноутбука для бізнесмена

Сьогодні у пріоритеті компактні, стильні й потужні ноутбуки. При дивовижному розмаїтті вибрати модель, яка б максимально відповідала запитам користувача, непросто. Експерти e-Katalog підготували рейтинг надійних бізнес-лептопів, які можуть похвалитися привабливим дизайном й топовою апаратною конфігурацією.

Apple MacBook Pro 13″ (2019)

Ноутбук Apple MacBook Pro 13″ (2019) підходить для розв’язання завдань різної складності: від веб-серфінгу та опрацювання SEO-стратегій до створення музики в віртуальних музичних студіях та 3D-моделювання. На борту — потужний процесор Intel Core i5 / Core i7, 8 / 16 ГБ оперативної пам’яті та швидкий SSD-накопичувач до 1 ТБ. Пристрій оснащено Retina-дисплеєм діагоналлю 13,3 дюйма. Яскравість заявлено ​​на рівні 500 ніт. Користувачу буде комфортно працювати як в офісі з яскравим штучним освітленням, так і на борту літака або на терасі в сонячний день. Передбачено Touch Bar, який надає швидкий доступ до команд на ноутбуці й автоматично змінюється залежно від актуальних завдань.

Лайфхак! Якщо ви прагнете заощадити, але не готові жертвувати якістю, рекомендуємо вибирати ноутбуки Apple на майданчику e-Katalog. Є можливість проаналізувати цінову політику інтернет-магазинів і порівняти моделі.

 

Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 (2018)

Ультрабук виконано в мінімалістичному алюмінієвому корпусі. Модель важить 1,31 кг, тому зможе всюди супроводжувати користувача, не обтяжуючи плече. Xiaomi Mi Notebook Air оснащено 8-потоковим процесором Intel Core i5-8250U (1,6–3,4 ГГц) з підтримкою технології Hyper-Threading. Потужність чипа доповнена 8 ГБ оперативної пам’яті DDR4, яка функціонує на частоті 2400 МГц. За обробку графіки відповідає відеокарта GeForce MX150. Швидкому запуску програм та ігор сприяє SSD-накопичувач місткістю 256 ГБ. Щоб зловмисники не отримали доступ до файлів, що зберігаються на лептопі, є сканер відбитка пальця. Енергії акумулятора (39 Вт*г) вистачає до 6 годин автономної роботи.

 

Lenovo Legion Y540 (2019)

Ноутбук Lenovo Legion Y540 гідно оцінять користувачі, які вдень працюють над реалізацією бізнес-проєктів, а ввечері люблять відпочити за комп’ютерними іграми. Модель приваблює стильним мінімалістичним дизайном. В основі лептопа — процесор Intel Core 9-го покоління, 8 / 16 / 32 ГБ оперативної пам’яті (в залежності від моделі), ігрова відеокарта nVidia GeForce і SSD-накопичувач об’ємом до 1 ТБ. Потужна апаратна конфігурація дає змогу досягти дивовижних результатів в ААА-іграх та ефективно працювати з програмами, вимогливими до ресурсів.

Ноутбук представлено в конфігураціях з дисплеями діагоналлю 15,6 або 17,3 дюйма з роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...