Мед Атлант

Наречена розплакалася від щастя: як у Франківську побрались закохані на День Валентина. ФОТО

Сьогодні, 14 лютого, у Франківську відзначили третю річницю послуги “Шлюбу за добу”.

Святкові урочистості відбулися у міській ратуші.

Сьогодні в нас буде 11 пар. Кожного року ми готуємо нову фотозону, щоб вони запам’ятали цей день на все життя. Людям подобається одружуватися в серці Франківська, міській ратуші. Пара, яка зараз одружиться отримує несподіванку – одруження від очільників міста, – розповіла Руслана Василюк, директорка КП “Центр розвитку та рекреації”.

Руслана Василюк.

“Сьогодні в Україні діє акція – “Кохання поза часом”. Наші РАЦСи працюватимуть до 12 години. В області сьогодні зареєструють 70 шлюбів”, – розповіла Вікторія Васильчук, начальниця Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Вікторія Васильчук.

Сьогодні наречені Степан та Аліна одружилися у міський ратуші. Пара скористалася послугою “Шлюб за добу”. Під час церемонії наречена розплакалася від щастя.

“Минулої неділі ми вирішили, що в понеділок підемо запитаємо за “Шлюб за добу” . Нам сказали, що є така можливість одружитися сьогодні. Ми до цього готуватися. Але тиждень тому не знали, як це буде”, – розповів наречений Степан Борчук.

Свідоцтво про шлюб вручили Вікторія Васильчук та Руслана Василюк.

“Шлюб за добу” —  послуга від Мін’юсту, яка діє в Івано-Франківську з лютого 2017 року і дає можливість зареєструвати шлюб швидко та зручно, без попередньої реєстрації та відвідувань відділів ДРАЦСу.

Детальніше читайте у статті “Шлюб за добу”: що треба знати про швидке одруження в Івано-Франківську”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...