Мед Атлант

«У мене була сильна ейфорія»: як прикарпатка Галина Рудик підкорювала «Голос країни». ФОТО/ВІДЕО

Яскрава Галя Рудик з Городенки цієї неділі «підірвала» своїм співом «сліпі прослуховування» 10 ювілейного сезону «Голосу країни». На останніх секундах до неї повернувся Дан Балан – і назвав спів дівчини солов’їним.

Треба дивувати

Дівчина виходила на сцену на п‘ятий день «сліпих прослуховувань». Місць у командах залишалося не так багато, тренери ставали перебірливішими. Тому, як розповідає Галя, потрібно було зібрати всі сили, виступити ідеально та здивувати всіх.

«Я точно знала, яку емоцію хочу подарувати глядачам. Думаю, саме це й дозволило не хвилюватися, а прожитии кожну секунду на максимум» , – ділиться дівчина.

Рідко виконую чужий репертуар

Галя розповідає, що пише авторські пісні, тому чужий репертуар виконує рідко. Але в пісні «Небо» гурту «Один в каное» їй вдалося знайти себе. Композиція відомого інді-гурту дещо філософська. Вона про пошуки, ціль життя та вічність.

«Я відчуваю її, як власну історію. Для мене дуже важливо співати про щось справді потрібне. Інакше взагалі не бачу сенсу виходити на сцену», – розповідає вона.

Забула, що хтось має повернутися

Співачка ділиться: щирість та відкритість глядачів дали неймовірну енергію. В момент виступу вона навіть забула, що мають повернутися тренери.

«Лише на останніх словах пісні зрозуміла, що ніхто не натиснув на кнопку. «Ну що ж, така Божа воля», – подумала я, – і саме після цих слів повернувся Дан Балан», – захоплено розповідає Галина.

З Даном на одній хвилі

У коментарях до виступу артистки глядачі відзначають, що вона та тренер – точно на одній хвилі. Що з перших нот зрозуміли – місце Галі в команді Дана. Сама дівчина на 100% підтверджує це та називає наставника «наймагічнішим тренером».

«Дан надзвичайно глибока людина. Він говорить дуже лаконічно, але кожне слово – на вагу золота. Він вчить проживати кожну мить на сцені як цілу вічність. Він унікально відчуває людей і дуже сильно мотивує», – ділиться вона.

Готова до експериментів

Галя розповідає, що до конкретних напрямків у музиці не прив’язується. Але найбільше любить інді-рок та українське етно. І завжди готова до експериментів.

«Я чомусь відчуваю, що можу повністю довіритись ідеям і смаку Дана Балана. Тому, думаю, в наступному етапі ми вас приємно здивуємо», – привідкриває завісу співачка.

 Mozgi, Могилевська, Бурмака, Мелані Сі

Творчий шлях молодої співачки розпочався ще у 7 років, в рідній Городенці. Вона з дуже музичної сім’ї: батько – трубач, мати – хоровий диригент та викладач вокалу, сестра – викладач фортепіано та кандидат мистецтвознавства.

У Галі великий вокальний досвід, вона вже навіть встигла побувати у великому шоу-бізнесі. Правда, поки лише бек-вокалістою у відомих артистів.

«Мій голос звучить в деяких піснях гурту Mozgi, Наталі Могилевської, Марічки Бурмаки, Мелані Сі та інших. Також я є авторкою пісень місцевих прикарпатських зірок – Галини Баранкевич, Алли Івашиної, Валентини Яремчук», – розповідає вона.

«Солодко любити»

Розвиває дівчина і власну творчість. Вона виступає з гітаристом з Іраку в дуеті під назвою «Amelika&Momin».

«Amelika – це мій творчий псевдонім, який в перекладі з іспанської та грецької мов означає «солодко любити». Це і є головним посилом моєї творчості», – ділиться Галя.

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...