Мед Атлант

Зірвані дахи, повалені дерева, потерпіла: якої шкоди наробила негода у Франківську

Сьогодні, 25 лютого, на щотижневій оперативній нараді обговорювали питання про ліквідацію наслідків негоди у Франківську.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, негода наробила багато шкоди в місті та області.

Впродовж 23-24 лютого через шквальний вітер та дощ повалено дерева, з дахів позривало покриття, шифер. Нещасний випадок стався на Чорновола – на жінку впала металоконструкція. Зараз вона в лікарні. В неї обширна рана голови, стан стабільний.

До служби оперативного реагування надійшло сім скарг щодо електронних кабелів, розповіла Зореслава Гелеван ‒ начальник служби оперативного реагування. На Привокзальній у будинку пошкоджена покрівля. На Мазепи, 3 зірвало покрівлю з дахом, така ж ситуація на Петлюри, 9.  На зупинці на Дністровській розбите скло.

На вулицях Коновальця, Я Стецько, М. Підгірянки, Героїв УПА, Галицькій вітер повалив дерева.

390 м. кв. покрівлі пошкодила на будівельному ліцеї в адмінбудівлі. На відновлення потрібно 350 тис. грн.

А на Мазепи зі стіни обвалився мурал.

Упродовж дня сталися 52 аварії вуличного світла. 5 аварій у місті ще залишилися, їх сьогодні усунуть, сказав Віктор Шутка. 

Віталій Бурко, директор МДК, розповів, що бригади асфальтобетонників прибирали вулиці Підгірянки, Незалежності та прилеглу територію біля кінотеатру “Космос” – там все було всіяно пінопластом з новобудов.

Аварійно-ремонтна бригада зремонтувала шістнадцять знаків та вказівників. Роботи сьогодні продовжать.

На ЗОШ 26, тринадцятому училищі вітер зірвав частину перекриття, дахи перекрили своїми силами, зауважив Ігор Максимчук, директор департаменту освіти.

Непогано, ми навчилися справлятися з таким. Але хочеться оперативності, – підсумував мер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...