Мед Атлант

На вокзалах Прикарпаття облаштували медпункти для людей із підозрою на коронавірус

На вокзалах у Івано-Франківську та Коломиї облаштували спеціальні медпункти для перевірки людей, у яких виявлять симптоми коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Укрзалізниця розробила оперативний план заходів з метою профілактики завезення та поширення захворюваності населення на 2019-nCoV. Зокрема, проведені інструктажі персоналу, підготовлені засоби індивідуального захисту та спеціальні приміщення на вокзалах у разі виявлення хворих із симптомами респіраторних захворювань з метою перевірки підозри на коронавірус.

Укрзалізниця закупила 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок, понад 1 тис. захисних окулярів. Також закуповуються антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.

Загалом на 19 вокзалах облаштовані медичні пункти, обладнані необхідним устаткуванням та протиепідемічним майном для тимчасової ізоляції хворих.

Такі пункти розміщені на вокзалах станцій Івано-Франківська та Коломиї.

Зараз для того, щоб не допустити розповсюдження вірусу, пасажирам вимірюють температуру тіла. З наступного тижня по всій Україні почнуть проводити тренінги для працівників Укрзалізниці, на яких опрацюють алгоритм дій у випадку виявлення у поїзді хворих з симптомами вірусу, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...