Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №31 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Хочете придбати пів мільйона за 80 тисяч гривень? Це не цифри з пальця, а реальна вартість підроблених грошей в інтернеті. Їх збувають щодня у тематичних групах, де запевняють у якості фальшивок і залишають відгуки від сотень нібито задоволених клієнтів. Як не попастися на аферу читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Червона нитка береже від зла, чорний кіт його приносить. А ще через поріг нічого передавати не можна. Люди придумали чимало забобонів, щоб захистити себе. Та чи, справді, вони варті уваги і як впливають на людей дізнавалися журналісти «МІСТА».

В сучасному житті вистачає стресу. Проте є люди , які навмисно шукають адреналіну. На Прикарпатті є не лише любителі гострих пригод, але й природа, яка дозволяє відчути, як грає кров. Але, на жаль, буває, що спорт і розваги стають смертельними… Подробиці у свіжому номері.

Міжнародний рух Червоного Хреста має на меті захист людського життя та здоров’я. Товариство Червоного Хреста України складається з 26 організацій. В Косові діє районна організація, однак її діяльність викликає багато “але”. Розслідування роботи цієї структури читайте у матеріалі – “Червоний Хрест: готові до співпраці чи ні?”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...