Мед Атлант

Франківець Микола Карп’юк потрапив у 20 найкращих кулінарів шоу “МастерШеф”

У проєкті “МастерШеф Професіонали” у 2 випуску другого сезону, що відбувся 7 березня, тривала боротьба за місце на кухні.

Минулого тижня Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський вручили білі фартухи 30 кращим кухарям країни. Серед них – франківець Микола Карп’юк.

Одне із завдань від суддів – з’єднати випадково вибрані десерт й основне блюдо в абсолютно новому унікальному рецепті. Наприклад, приготувати чебурек з еклера, зробити з бургера фондан і пасту зі смаком чізкейку. Щоб придумати концепцію та приготувати їжу, в учасників було півтори години. За підсумками конкурсу одна з 6 команд відразу піднялася на балкон і потрапила у 20-ку, а інша – у повному складі покинула проєкт.

У 20-ку переможців потрапив і франківець Микола Карп’юк.

Випуск можна переглянути за посиланням. 

Микола полюбив кухню ще у 8 класі. Тому після школи хлопець вступив на харчового технолога. Під керівництвом Коли два ресторани і один мазня кулінарії при готелі. Дуже добре знайомий з біографією Ектора Хіменеса і вважає, що може досягти тих же висот. Юний професіонал мріє про власне місце в історії кулінарії.

Рідні не підтримують вибір професії, але він вибрав свій шлях і йде тільки вперед. Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні. На кухні ресторану в якому він працює, постійно вигадує нові страви, які часто шеф впроваджує в меню закладу, – йдеться на сайті проєкту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...