Мед Атлант

Понад 750 тисяч водіїв отримали права в додатку “Дія”

Мобільний додаток “Дія” скачали вже більше 1,7 мільйона разів, електронні права отримали понад 750 тисяч водіїв.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише ЕП. 

Дію вже встановили 1 756 160 українців: запитів на отримання прав — 1 428 812; виданих прав — 757 815 (53%); запитів на отримання техпаспорта — 1 428 792; виданих техпаспортів — 624 105 (44%)”, — розповів він.

Він додав, що зараз Мінцифри разом з МВС працюють над поліпшенням даних в реєстрах.

На сьогодні конверсія за результатами онлайн-послуги з верифікації посвідчення в сервісних центрів МВС становить 35%. Ми прагнемо збільшити цей показник”, — написав Федоров.

Міністр висловив сподівання, що протягом декількох тижнів конверсія збільшиться в 1,5 рази.

28 лютого додаток державних онлайн-послуг “Дія” презентувала сервіс для малого і середнього бізнесу — національну онлайн-платформу Дія.Бізнес. Станом на 19 лютого майже 1,5 мільйона українців вже завантажили додаток державних послуг “Дія”.

6 лютого додаток державних послуг онлайн “Дія” став доступним для скачування, зараз у застосунку доступні водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Міністерство цифрової трансформації найближчим часом має намір запустити в мобільному застосунку “Дія” цифрові поліси для обов’язкового страхування відповідальності автовласників (ОСЦПВ), цифровий паспорт та електронний студентський квиток.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...