Мед Атлант

Під час чемпіонату зі спортивної ходьби у Франківську комунальний транспорт курсуватиме зі змінами

14 березня в Івано-Франківську відбудеться чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій зі спортивної ходьби.

Це вплине на рух комунального транспорту, інформують в “Електроавтотрансі”.

Так, тролейбус маршруту № 2 з Вокзалу розпочне курсувати в 17:40 ,відповідно з КПМ 18:10.

Маршрут № 3 до 18:00 курсуватиме за схемою “Обласна лікарня – Вокзал”.

Маршрут № 6 до 18 :00 курсуватиме за схемою “Радіозавод – Вокзал”.

На маршруті № 7 до 18:00 год. будуть працювати два автобуса за схемою “Каскад-Європейська площа (по вул. Шухевичів-Бандери)”.

Автобусний маршрут № 40 до 18:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Чорновола і далі по маршруту до АС3. Зворотньо по маршруту;

Автобусний маршрут № 41 до 18:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери – Коновальця, зворотньо з вул. Коновальця на вул. Сахарова-Бандери-Шухевичів-Залізнична-Вокзал і далі по маршруту;

Автобусний маршрут № 45 та 49 до 18 :00 курсуватиме з АС-4 в обїзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери -Сахарова- Коновальця – Січових Стрільців (Пошта) і далі по маршруту.

Автобусний маршрут № 55 до 18:00 год. в напрямку з АС2 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту. Зворотньо по маршруту.

Автобусний маршрут № 47 до 18 :00 курсуватиме в обїзд по вул. Шухевичів-Бандери – Коновальця, у зворотньому напрямку з вул Коновальця -Сахарова -Бандери -Шухевичів- Залізнична-Вокзал.

Транспорт працюватиме за фактичним інтервалом без дотримання чинних графіків руху.

Читайте також: У Франківську через коронавірус просять перенести спортивно-масові заходи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...