Мед Атлант

На Богородчанщині провели інтелектуально – патріотичну гру «Дзвони пам’яті»

Вчора, 11 березня, за ініціативи громадської організації «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісті зниклих в зоні АТО» у Богородчанській ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 серед учнівської молоді шести начальних закладів району відбулась інтелектуально – патріотична гра «Дзвони пам’яті».

Цей захід проведено з метою вшанування загиблих учасників антитерористичної операції ( операції об’єднаних сил) району. Про це повідомляють на сторінці Богородчанської районної державної адміністрації.

Участь в заході взяли батьки загиблих в АТО (ООС) військовослужбовців та добровольців району, голова і члени ГО «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісті зниклих в зоні АТО», представник Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, керівництво райдержадміністрації і районної ради, учні навчальних закладів та керівники громадських організацій району.

За результатами гри перше місце здобули учні Глибоківської ЗОШ І-ІІ ст., друге – Росільняського ліцею, третє – Горохолинської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. Р.Кияка, четверте – Дзвиняцького ліцею, п’яте – Манастирчанського НВК і шосте- Заберезського НВК. Учасників гри нагороджено медалями та подяками.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...