Мед Атлант

Карантин: в управлінні патрульної поліції вестимуть прийом лише з невідкладних питань

В управлінні патрульної поліції в Івано-Франківській області прийом громадян обмежено.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції області.

Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме:
1. Видача евакуйованого транспортного засобу;
2. Повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань просять звертатися до УПП в Івано-Франківській області письмово, на адресу: 76494 м. Івано-Франківськ, вул. Юності, 23, або на електронну пошту [email protected].

Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в ЗУ “Про звернення громадян”. Згідно з ст.5 цього закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення), – нагадують у патрульній.

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

 З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України.

Нагадаємо, у Франківську посилюють карантинні обмеження.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...