Мед Атлант

Франківські поліцейські оперативно затримали автомобільного злодія

Вчора, 17 березня, до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 28-річний мешканець одного із сіл Івано-Франківської міської ради з повідомленням про крадіжку з транспортного засобу. Потерпілий вказав, що з його автомобіля викрадено майно.

Працівники карного розшуку опитали заявника, можливих свідків, оперативно відпрацювали записи з камер відеоспостереження, які знаходилися поблизу вчинення злочину, визначили приблизний маршрут пересування зловмисника. Вже через деякий час поліцейські розшукали та затримали підозрюваного у вчинення вказаного злочину.

Йдеться про 33-річного місцевого мешканця. Чоловік в минулому судимий за аналогічні злочини, повідомили в пресслужбі поліції Івано-Франківщини.

Наразі слідчими розслідується кримінальне провадження за вчинення крадіжки з автомобіля до якого причетний даний громадянин.

Як з’ясували правоохоронці, правопорушник потрапив до автівки шляхом розбиття вікна. Речові докази у лиходія поліцейські вилучили та невдовзі повернуть потерпілому.

За фактом крадіжки вчиненої повторно розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Наразі поліцейські перевіряють причетність правопорушника до вчинення інших злочинів на території міста та області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...