Мед Атлант

Для Косівської ЦРЛ збирають кошти на апарат штучної вентиляції легень

Оголошено про збір коштів на апарат штучної вентиляції легень для Косівської ЦРЛ. Косівські лікарі, мер, начальник податкової інспекції та волонтери займаються організацією збору коштів. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook завідувачка одного з відділень районної лікарні Наталя Сав’юк.


“Я завідувач інфекційного відділу КНП «Косівська ЦРЛ» Сав’юк Наталія Іванівна. Теперішня ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію майже в цілому світі та зокрема в нашому районі, а також звернення до мене розуміючих проблему краян, змусило мене написати цей пост. Наша медична служба Косівщини почала зустрічатись із проблемами готовності надання медичної допомоги населенню, а також індивідуального захисту медичного персоналу. Є потреба у поповненню апаратури для надання невідкладної медичної допомоги (апарати ШВЛ, кисневі маски, придбання діагностичних тестів, респіраторів та інше). Звертаюсь до небайдужих громадян Косівщини підтримати та допомогти у вирішенні даної проблеми та запобігти критичної ситуації в подальшому.”

За словами мера Косова Юрія Плосконоса, в Косівській ЦРЛ недостатньо таких апаратів.

“Вартість апарату ШВЛ близько 500 тис. В Косівській ЦРЛ в наявності 6 штук. При масовому поступленні хворих це – крапля в морі.”

Місцева волонтерка Юлія Таринська каже, що за півдня було зібрано більше 60 тис. грн.

Долучитися до збору коштів може кожен бажаючий.

Реквізити:
5168 7574 0507 0352
Сав‘юк Наталія Іванівна
ПриватБанк

Звітність про витрачені гроші буде опублікована на сторінці завідувача у Facebook.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...