Мед Атлант

Франківці обурюються чергами біля візового центру на Пасічній. ФОТО/ВІДЕО

У Франківську біля візового центру на Пасічній черги.

Про це у мережі повідомила Марія Лема-Марковецька.

Це у Івано-Франківську такий карантин? Зараз під візовим центром ,- підписала вона фото.

Водночас в коментарях люди відзначають:

Так поприходили смс людям, що документи готові, забрати паспорта бажано до 20.03.
Тому такий ажіотаж! – пише Viktoriya Gk.

Та додає:

І на мою думку це всі питання до посольства Польщі . Паспорта люди могли забрати і пізніше. Але наші люди як прочитають смс до 20.03 забрати, то все катастрофа треба бігти вже і негайно.

Також у коментарях люди публікують скріншоти смс повідомлення, де вказано, що прийом документів тимчасово призупинили:

Ігор Вихло також опублікував в мережі відео черги до Візового центру на Пасічній.

ВІЗОВИЙ ЦЕНТР.

Опубліковано Ігором Вихло Четвер, 19 березня 2020 р.

Терміново необхідно втручання в роботу Візового центру по вул. Тролейбусній. Там щодня зранку збирається по 300 – 400 чоловік з усієї області. Про дотримання хоча б елементарних заходів карантину не може бути і речі. Щойно проїзджав поруч. Це просто жах! І це відбувається щодня в робочі дні. А якщо серед цього натовпу попадеться один вірусоносій, тоді все це моментально рознесеться по всій області. Крім того немає елементарних умов дотримання гігієни: їжу приймають посеред тротуару, справляють свої “нужди” де попало і т. п. А чи не можна організувати роботу візового центру іншим чином або тимчасово призупинити? Чи для них карантину не існує? – зазначає в мережі Роман Калин.

Vitaliia Horan в мережі зазначає:

Для вирішення ситуації під візовим центром туди направили поліцію. Крім того з гучномовцями просять людей розходитися. Черга виникла через автоматичну систему візового центру, яка повідомила клієнтів, що їх документи готові і що їх треба забрати. Але всередину людей не пускають.
Люди не хочуть розходитися без чіткої інформації від самого візового центру. Але зараз від нього їм має надійти розсилка про те, що їхня реєстрація скасована і їх ніхто не прийме.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...