Мед Атлант

У Калуші попрощаються із загиблим у ДТП священником

У ДТП загинув священник Микола Гасяк з Рожнятівщини.

У пресслужбі УГКЦ повідомили, коли відбудеться прощання.

Розпорядок заупокійних богослужінь:

19 березня (четвер)

18:00 – парастас у храмі Св. Архістратига Михаїла с. Креховичі.

20 березня (п`ятниця)

12:00 – панахида у храмі Св. Архістратига Михаїла с. Креховичі та перевезення тіла до храму Св. Архістратига Михаїла, м. Калуш.

18:00 – священичий парастас у храмі Св. Архістратига Михаїла, м. Калуш.

21березня (субота)

10:00 – Чин священичого похорону в храмі Св. Архістратига Михаїла, м. Калуш.

Мешканців попросили дотримуватися карантину.

До храму заходити в кількості не більше 10 осіб. Люди, які перебувають на подвір’ї церкви чи у храмі повинні тримати дистанцію 1.5 м. Нагадуємо, з метою непоширення небезпечної недуги Предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук рекомендував не цілувати і не торкатися ікон та виконувати усі розпорядження державної та місцевої влади і санітарних служб в умовах карантину, – йдеться у повідомленні від Брошнів-Осадської ОТГ.

Довідково.

Народився отець Микола 18 травня 1977 р. у смт. Войнилів, Калуського р-ну, Івано-Франківської обл. У 1998 р. закінчив дяківсько-регентську школу Івано-Франківського Теологічно-Катехитичного Духовного Інституту за спеціальністю дяк-регент.

Духовну освіту здобув у період з 1999 по 2001 рр. в Івано-Франківській Духовній Семінарії.

Дияконські свячення отримав 5 березня 2000 р. у м. Коломиї. Ієрейські свячення отримав 26 серпня 2001 р. у храмі святих Косми і Дам’яна, Тлумацького протопресвітеріату, Коломийсько-Чернівецької Єпархії.

Своє душпастирське служіння здійснював на парафіях: сотрудник храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Новосілка, Тлумацький протопресвітеріат, Коломийсько-Чернівецька Єпархія; А також в наступних парафіях Івано-Франківської Архієпархії: с. Пійло, с. Бережниця; с. Сівка-Калуська та с. Креховичі.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині слуги Божого о. Миколи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...