Мед Атлант

Для школярів Франківська запустять радіоуроки. ГРАФІК

Для франківських школярів запустять радіоуроки.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків під час онлайн-трансляції щодо карантину.

Це буде спеціальна програма для дітей різного віку, що буде виходити на нашому комунальному ЗМІ, – зауважив мер.

Телеуроки можна переглядати уже з понеділка. Нагадаємо, франківські школярі на карантині з 12 березня.

За допомогою відповідних програм та додатків вчителі мають змогу застосовувати відеопояснення та демонтрації при поясненні нових матеріалів. Учень бачить презентацію, текст, схему чи малюнок, чує коментар вчителя і має можливість задати питання чи відповісти вчителю. Також існує чимало програм, що дозволяють вчителю створити завдання  для перевірки знань – Classtime, Kahoot, Quzizz та інші. Більшість з таких програм, мають мобільні версії, тож сам процес вирішення тестів зручний і цікавий. Батьки ж мають змогу моніторити весь процес, бачити оцінки, коментарі й оцінювати прогрес своєї дитини, – пояснює директор департаменту освіта і науки Ігор Максимчук.

Що стосується старшокласників, які готуються до ЗНО,  то вони самостійно розв’язують тестові завдання попередніх років і прослуховують курси підготовки, що є на онлайн-платформах Prometheus, EdEra, ILearn.

З 17 березня стартувала трансляція курсів із підготовки до ЗНО під час карантину на ТК «Рада» та YouTube-каналі МОН. Для учнів організували лекції з української мови і літератури, біології, математики та історії України. Графік проведення уроків доведено до відома закладів освіти», – розповідають у департаменті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...