Мед Атлант

У Франківську суд стягнув з ЖЕО 800 тис. грн. боргу за воду

Господарський суд Івано-Франківської області стягнув з Товариства з обмеженою відповідальністю “Пасічна-ІФ”  на користь  Комунального підприємства “Івано-Франківськводоекотехпром”  834 222,30 гривень боргу за послуги з водопостачання та водовідведення.

Суд встановив, що у квітні 2011 року КП “Івано-Франківськводоекотехпром” та ПП ЖЕО “Пасічна” уклали договір на відпуск і споживання питної води з комунального водопроводу та на приймання стічних вод до комунальної каналізації, інформує пресслужба Господарського суду.

За період дії договору, позивач надавав відповідачу визначені договором послуги водопостачання та водовідведення, які останній оплачував частково.

У зв`язку із неповним погашенням заборгованості, сторони підписали договір розстрочення боргу із зазначенням розміру щомісячного  платежу, умови якого ТОВ “Пасічна-ІФ” не виконав.

Після відкриття провадження у справі відповідач погасив частину заборгованості в розмірі 74 000 гривень, відтак в цій частині позовних вимог суд провадження закрив.

Заборгованість ТОВ “Пасічна-ІФ” перед Водоекотехпромом склала 834 222,30 гривень.

Відповідно до статті 629 Цивільного кодексу України, договір є обов`язковим для виконання сторонами.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...