Мед Атлант

Учитель Голинської школи переміг у всеукраїнському конкурсі

Творче об’єднання «Соняшник» за підтримки МОН України провело всеукраїнський конкурс фахової майстерності для вчителів природничих предметів (біології, хімії, географії, фізики) та початкових класів «Геліантус-учитель 2020».

Метою конкурсу є розширення обріїв фахової підготовки педагогів та створення для них можливостей побачити себе в широкому професійному колі, інформує “Нафтохімік-Калуш”.

Цього разу в конкурсі «Геліантус-учитель», який був абсолютно безкоштовним і тривав всього одну годину, взяв участь і вчитель географії Голинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ведучий радіо «Калуш ФМ» Радіон Прокопчук. Тестові випробовування, які складалися з 20-ти завдань, у яких необхідно було вибрати одну правильну відповідь з п’яти запропонованих, Радіон пройшов успішно. За підсумками всеукраїнського конкурсу «Геліантус-учитель 2020» вчителя географії Голинської школи було визнано переможцем й нагороджено дипломом ІІ ступеня Міністерства освіти і науки України.

Для Радіона Прокопчука з дипломом Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка це досягнення не стало першим у його педагогічній діяльності. Але «Геліантус-учитель» для Радіона радше став конкурсом не для перевірки своєї професійної придатності, а для підвищення власної кваліфікації вчителя й використання додаткового інструмента для внутрішнього контролю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...