Мед Атлант

В Брошнів-Осаді медики розпочали тестування людей, які повернулись з-за кордону, на коронавірус

Медики Брошнів-Осадської лікарні розпочали тестування на виявлення короновірусу у мешканців ОТГ, які повернулися з-за кордону.

Щиро дякую усім небайдужим і свідомим жителям громади, які поінформували про свій приїзд і перебувають у своїх домівках на самоізоляції! Адже разом ми можемо зупинити і попередити можливе поширення коронавірусної інфекції. Бережіть себе і своїх рідних, залишайтесь вдома, дотримуйтесь усіх вимог карантину, – каже голова ОТГ Назарій Іванів.

Станом на сьогодні з-за кордону в ОТГ повернулося 103 людини: 40 осіб – жителі Брошнів-Осади, 12 осіб з Крехович, 18 – з Кадобної та 32 – з с. Брошнів.

Хто ще не повідомив про свій приїзд (починаючи з 20.03 і пізніше), прошу інформувати мене в приватних повідомленнях або зателефонувавши на гарячу лінію Брошнів-Осадської міської лікарні за номером: 067 358 40 03, вказавши такі дані: ваше прізвище, ім’я, по батькові, дату та рік народження, дату повернення в ОТГ та країну, з якої Ви повернулись, адресу проживання в ОТГ та номер Вашого мобільного телефону, – додає Іванів.

Керівництво ОТГ формує список людей для проведення тестування на виявлення коронавірусу. Тести придбані за кошти резервного фонду бюджету Брошнів-Осадської ОТГ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...