Мед Атлант

“Госпіталізовують вже у критичному стані”: коломиянка, яка живе у Нью-Йорку, розповіла про стан у місті

Коломиянка, яка живе у Нью-Йорку (США), розповіла про ситуацію із захворюванням на коронавірус.

Олександра Охрим каже, лише у штаті де мешкає, кількість хворих наближаються до 100 000, а госпіталізовують лише тих, хто у критичному стані, розповіла коломиянка, пише “НТК”.

Приймають вже в зовсім критичному стані І в основному тестують тих, у яких поганий стан, які потребують вентиляторів, яких треба госпіталізовувати. Тим, у кого не сильні симптоми , хто краще почує себе, відмовляють у тестах, відправляють додому. Лікарі рекомендують сидіти вдома, а якщо є ускладнення дихання, то дзвонити до “швидкої”, – розповідає жінка.

Вона зазначає, що протестуватися на коронавірус не так просто.

Я спробувала пройти тест, подзвонила на гарячу лінію – і мені відмовили Я не входжу в групу ризику. Обіцяли, що передзвонять. Але пройшло вже 2 дні і дзвінка нема, – каже коломиянка.

Олександра ділиться, що багато лікарів та медсестер викладають у мережу відео про те, що в лікарнях не вистачає масок, ліків, вентиляторів. Медики працюють по 3-4 зміни, сплять на підлозі.

В нас пришвартувався найбільший в світі воєнний госпіталь, переїзний корабель. Він може прийняти одночасно до тисячі хворих, щоб розвантажити місцеві лікарні. Біля лікарень поклали перевізні холодильники морги. Так востаннє було, коли впали вежі-близнюки, – розповідає вона.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...