Мед Атлант

Де на Долинщині хворіють на коронавірус

Володимир Гаразд, міський голова, повідомив про результати щодо нових шести пацієнтів лікарні в Долині та розповів, де на Долинщині хворіють на коронавірус.

З йог слів, у чотирьох діагноз підтвердили (Долина, Болехівська м.р., Княжолука), а у двох – негативні результати (Долина, Гошів).

Таким чином, разом маємо уже одинадцять (11) хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19.
Серед них жителі Долини, Болехова та навколишніх сіл: Гошів, Ангелівка, Станківці, Княжолука
З них десять знаходяться у стаціонарі, а один пацієнт за станом здоров’я виписаний на самоізоляцію, – повідомив Володимир Гаразд.

Ще 14 пацієнтів очікує висновків ПЛР тестів з Івано-Франківська та Києва. Під підозрою на коронавірус є мешканці багатьох населених пунктів, у т.ч. крім вже згаданих – жителі Раків, Оболоня, В.Туря, М.Туря, Княжолука, Гузіїв, Міжріччя, Тисів.

Йде щоденне наростання і поширення вірусу. Пік його очікують у наступних два тижні. Уклінно прошу дотримуватись правил карантину та порад лікарів (епідеміологів). Особливо це стосується прибулих з-за кордону, котрих від початку добровільно зареєструвалося 533 особи. З них 335 успішно пройшли період карантину, а ще 198 знаходяться в самоізоляції під наглядом сімейних лікарів. Бережімо себе та оточуючих! – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Франківщині підтвердили 218 випадків коронавірусу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...