Мед Атлант

В Коломиї під варту взяли двох викрадачів автомобіля

Днями, до Коломийського міськрайонного суду надійшло клопотання старшого слідчого Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно двох осіб, які підозрюються у незаконному заволодіння транспортним засобом.

Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що у квітні 2020 року підозрювані знайшли оголошення про продаж автомобіля. За попередньою домовленістю із потерпілим, оглянувши автомобіль хотіли провести ходові випробування під час їзди. Скориставшись тим, що потерпілий відійшов від автомобіля, сіли в автомобіль і різко рушили автомобілем з місця події в невідомому напрямку. Після незаконного заволодіння транспортним засобом підозрювані були затримані працівниками поліції. Підозрювані жителі с. Лісний Хлібичин Коломийського району.

Вивчивши всі матеріали, додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб.
Підозрюваним суд визначив розмір застави в сумі 20 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 42040 гривень та 25 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 50675 гривень.

На даний час триває досудове розслідування та проводяться слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...