Мед Атлант

Голова “Укрпошти” відправить у відпустку працівників, які підуть до церкви на свята

Голова “Укрпошти” Ігор Смілянський просить працівників не йти до церкву на свята та буде відправляти у відпустку тих, хто все ж піде.

Про це він повідомив у Facebook, передає ЕП.

Я не маю права заборонити вам йти до церкви. Але я маю право (моральне) дуже вас попросити не робити цього і зустріти Великдень дома….Кожен співробітник пошти з бажаного гостя може мимоволі стати носієм небезпечного вірусу, – пише Смілянський.

У випадку, якщо співробітник “Укрпошти” вирішить відвідати церкву, Смілянський буде рекомендувати відправляти таких працівників у оплачувану чи неоплачувану відпустку.

Я буду наполегливо рекомендувати вашим безпосереднім керівникам, в разі встановлення факту відвідування вами масових служб в ці дні (включаючи “чистий четвер”), відправити вас в оплачувану, а у разі її відсутності, в неоплачувану відпустку терміном на 2 тижні, щоб в умовах самоізоляції переконатися в тому, що ви здорові, – повідомляє Смілянський.

Також він нагадав, що в цьому випадку надбавка за роботу в умовах карантину нараховуватися не буде. Також Смілянскьий залишає за собою право не виплачувати суму в 25 000 гривень, передбачену на випадок зараження коронавірусом, якщо буде доведено факт зараження під час Великодніх масових заходів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...