Мед Атлант

У Франківську та області на Великодні свята 600 поліцейських патрулюватимуть біля храмів

Поліцейські Івано-Франківщини забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку під час Великодніх свят.

Близько 600 поліцейських в період Великодніх свят нестимуть службу в посиленому режимі та патрулюватимуть біля храмів під час Богослужінь.

Правоохоронці проводитимуть роз’яснювальну роботу, слідкуватимуть, щоб люди дотримувались дистанції, перебували у захисних масках та виконували інші обмеження. Громадян, які категорично ігноруватимуть карантинні обмеження поліцейські притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

Поліцейські Івано-Франківщини забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку під час Великодніх свят

Поліцейські Івано-Франківщини забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку під час Великодніх святДля забезпечення публічного порядку і з метою дотриманням громадянами карантинних обмежень близько 600 прикарпатських поліцейських в період Великодніх свят нестимуть службу в посиленому режимі та патрулюватимуть біля храмів під час Богослужінь. #поліція #Прикарпаття #ifpolice #безпекаПравоохоронці проводитимуть роз’яснювальну роботу, слідкуватимуть, щоб люди дотримувались дистанції, перебували у захисних масках та виконували інші обмеження, зокрема й щодо чисельності людей. Громадян, які категорично ігноруватимуть карантинні обмеження поліцейські притягуватимуть до адміністративної відповідальності. Правоохоронці розраховують на свідомість громадян та сподіваються, що святкування Великодня в умовах карантину відбудеться у взаєморозумінні та повазі один до одного. Спільними зусиллями зможемо попередити розповсюдження вірусу та зберегти життя та здоров’я.Святкуйте відповідально! Ми на варті вашої безпеки!Коментар керівниці сектору комунікації ГУНП в Івано-Франківській області Христини Максимчак

Опубліковано Поліція Івано-Франківської області Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...