Мед Атлант

Українські діджеї презентували новий денс-трек в етно стилі (Аудіо)

Український музичний проект “The Faino”, зробивши стильний та запальний трек, зламав стереотипи та довів, що етно-фолк можно поєднати з сучасною музикою в стилі “house”.

“The Faino” на фестивалі “Atlas Weekend” (2018 рік)

20 квітня на всіх цифрових майданчиках, завдяки українському лейблу “UA House Records” виходить їхній спільний трек під назвою “Аркан”.

Слухати на Soundcloud:

Аркан — більше ніж танець або просто стародавня мелодія, це обряд посвячення гуцульського хлопця в справжнього чоловіка. Саме тут хлопці доводили, що вони сильні та спритні. Виявляється, що колись хлопця, який не вмів танцювати аркан або робив це погано могли не взяти до компанії парубків, а дівчата від нього відвертались і нехтували його залицяннями.

DJ KONSTANTIN OZEROFF: ідея зробити cучасний трек, взявши за основу автентичну мелодію танцю аркан, була дуже давно, адже хотілося показати красу українського етно в клубній та трендовій музичній стилістиці.

 

 

 

 

 

DJ SKY: клубний проект “The FAINO” ще раз доводить, що українська сучасна музика “набирає обертів” та має всі шанси знаходитись в топі хіт-парадів та чартів.

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/thefaino/

https://www.instagram.com/thefaino_official/

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...