Мед Атлант

“Будуть відключати світла та ліфти”: Джура закликала бурштинців платити за комуналку. ВІДЕО

Сьогодні, 20 квітня, у щотижневому коментарі міський голова Бурштина Роксолана Джура звернулася до жителів міста з проханням оплачувати комунальні послуги.

Хочу звернутися до тих, хто не платить комуналку. Я звертаюся до мешканців, які мають змогу це робити. Заборгованість перед комунальними підприємствами зросла до 1 млн грн. В “Обленерго” нас уже попередили , що будуть відключати світла та ліфти. Ми не будемо мати змоги платити, не маючи податку від ДТЕК і коли люди не платять. Ми позбавляємо самі себе тих послуг, які надає комунальне підприємство, – зазначила вона.

Джура закликала бурштинців бодай частинами частина погашати борги.

Якісь кошти мають надходити комунальному підприємству. Бо не маючи їх підприємство не буде займатися основними видами діяльності. Це вивіз сміття,  подача гарячої та холодної води, аварійні роботи, ремонт каналізаційних мереж, – додала міський голова.

Коментар

#тижневий_коментарТижневий коментар міського голови Роксолани Джури – 20.04.2020 року.- привітання з Великодніми святами;- про плани на робочий тиждень;- про завершення в місті опалювального сезону;- про засідання виконкому;- про запланований ремонт доріг;- про дезінфекцію під'їздів;- про надання допомоги одиноким літнім людям, дітям-сиротам до Великодніх свят спільно з меценатами;- про створення нової відеорубрики: щочетверговий – коментар медиків міста;- про забезпечення лікарні;- про ситуацію з COVID-19;- цієї ночі помер мешканець с. Дем'янів, пацієнт Бурштинської лікарні, у якого було виявлено коронавірус;- про податки від компанії ДТЕК;- про необхідність оплачувати за комунальні послуги і можливі наслідки у разі неоплати.

Опубліковано Бурштинська міська рада / Burshtyn City Council Понеділок, 20 квітня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...