Мед Атлант

Карантин не перешкода: на Прикарпатті ремонтують дороги. ВІДЕО

Дороги Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільський та Р-62 Криворівня-Чернівці ремонтують на території Івано-Франківської області.

Про це розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Любомир Семанів.

Ремонтують дороги і в Івано-Франківську, пише “Суспільне“.

Дорогу державного значення Криворівня-Чернівці ремонтують з п’ятого по одинадцятий кілометр. Вартість капітальних робіт становить 96 мільйонів гривень. Поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільський від 19-го по 34-й кілометр коштує 132 мільйони. Можливе ще додаткове фінансування.

Також тривають ремонти з будівництва моста на дорозі Бурштин-Калуш в Сівці-Войнилівській.

“Ми основні роботи по дорозі Р-24, які заплановані відповідно до першої постанови Кабінету Міністрів України, виконаємо до кінця цього тижня. Ну, можливо, ще зачепить наступний тиждень, і переходимо на дороги Р-62, беремся великими силами, щоб там також найближчим часом закінчити капітальний ремонт ділянки від 5-го по 10-й кілометр”, – каже заступник начальника САД в області Любомир Семанів.

За його словами, кількість працівників, які займаються ремонтом доріг, через карантин не зменшували: “Дорожники працюють у штатному режимі. Дотримуються всіх заходів безпеки, роботи проводяться. Поки хворих немає, все йде за планом. Найближчими днями приступимо до робіт капітального ремонту мостового переходу у селі Боднарів. Зараз чекаємо дозвіл архбудконтролю і думаємо, що з наступного тижня, можливо ще навіть і на цьому, приступимо до ремонту доріг на цьому об’єкті”.

В Івано-Франківську ремонтують вулиці Івасюка, Мазепи та Шпитальну. На Івасюка почали зрізати верхній шар асфальту на найбільш пошкоджених ділянках. На вулиці Шпитальна сьогодні закінчили ямковий ремонт. А на початку вулиці Гетьмана Мазепи почали латати дорожнє полотно.

Директор КП “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко каже, що у зв’язку з карантином працює близько 70% робітників: “Ми ремонтували на вулиці Незалежності. Там проводилося холодне фрезерування. Знімали пошкоджений верхній шар і укладали відповідно новий. Також ми використовуємо у роботі для ліквідації ямковості струменевий метод. Це емульсія, перемішана з гранітним відсівом, дуже дешева технологія, але, звичайно, за якістю, можливо, гірша, ніж асфальтобетон”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...