Мед Атлант

У Франкіську проводять ремонт у Дитячому садочку №1 «Калинонька»

Сьогодні міський голова Руслан Марцінків здійснив перевірку стану ремонтних робіт у Дитячому садочку №1 «Калинонька»

Там, згідно з програмою НЕФКО проводяться роботи для покращення енергоефективності закладу. Роботи виконує підрядна організація – енергосервісна компанія «Адамсон». Зараз приступили до робіт з утеплення фасаду, а роботи триватимуть орієнтовно два місяці, – розповідає директор компанії Ярослав Свідрак. Садочок є одним з найбільших дошкільних навчальних закладів, всього в ньому у різних вікових групах навчається 320 дітей у 10 групах.

За допомогою програми НЕФКО в закладі було замінено вікна і двері, відремонтовано горище, замінено вентиляційну систему, а також відремонтовано електричну систему. Проєкт спрямований на покращення енергоефективності закладу, – розповідає завідувач дошкільного навчального закладу №1 «Калинонька» Тарас Голей

Декілька років тому навчальний заклад отримав нову дахову покрівлю, а також там замінено вікна. Завершення робіт з утеплення планується вже орієнтовно за два місяці, а це значить що новий начальний рік в садочку розпочнеться вчасно і в покращених умовах.

Ми продовжуємо проводити роботи за допомогою програми НЕФКО,  а саме утеплення дитячих садочків. Дуже важливо щоб дітки мали змогу навчатись в комфортних умовах, були в теплі, – коментує міський голова Руслан Марцінків.

Директор департаменту освіти та науки Ігор Максимчук каже, що в закладі за допомогою програми НЕФКО здійснено комплексні роботи з енергоефективності, і очікується, що до 1 вересня в одному з найбільших дошкільних закладів Івано-Франківська буде завершено роботи і діти зустрінуть новий навчальний рік в оновленому закладі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...