Мед Атлант

Діти з Маріуполя та військові з Прикарпаття вшанували жертв Другої світової війни. ВІДЕО

У п’ятницю, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Діти Маріуполя та військові з Прикарпаття вшанували жертв Другої світової війни зворушливим відео, у якому читають вірш Анатолія Пасічника “Понад усе”. Його опублікували на сторінці 10-ї Гірсько- Штурмової Бригади.

До дня пам’яті та примирення. Діти Маріуполя та військові з Прикарпаття. Схід і Захід. Всі ми разом віддаємо данину пам’яті всім жертвам Другої світової війни. Спільно з Міським палацом культури «Чайка» м. Маріуполь. Вірш Анатолія Пасічника “Понад усе”, –  підписали свою роботу військові.

До дня пам’яті та примирення

До дня пам’яті та примирення. Діти Маріуполя та військові з Прикарпаття. Схід і Захід. Всі ми разом віддаємо данину пам’яті всім жертвам Другої світової війни.Спільно з Міський палац культури «Чайка» м. МаріупольВірш Анатолія Пасічника "Понад усе"#10бригада #Едельвейс #гірськіштурмовики #Маріуполь #Ніколи_знову #Схід_і_Захід_разом

Опубліковано 10 Гірсько- Штурмова Бригада Четвер, 7 травня 2020 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...