Мед Атлант

Працюємо, щоб за 10 днів транспорт відновив роботу – міністр

Міністерство інфраструктури України докладає всіх зусиль, щоб після закінчення карантину 22 травня пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу за умови обов’язкового дотримання всіх протиепідеміологічних заходів.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у ході розширеної зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками 12 травня, передає “УП“.

Працюємо зараз над тим, щоб за 10 днів пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі – з обов’язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць.

Криклій повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я обговорюється і опрацьовується це питання.

Міністр сподівається на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту.

У ході зустрічі учасники обговорили питання відновлення автомобільних пасажирських перевезень, зокрема, роботу нелегалів під час карантину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...