Мед Атлант

Проведи карантин з користю: ​​топ-7 гаджетів для здоров’я та гарного настрою

Експерти прайс-агрегатора MagaZilla підготували для вас перелік пристроїв, які точно підуть на користь вашій душі та тілу в період сірих карантинних буднів.

Електронний термометр

У розпал епідемії коронавірусу ретельно стежити за своїм самопочуттям і здоров’ям близьких стає життєво важливо. Крихітний електронний термометр менш ніж за хвилину виміряє температуру тіла з точністю до десятих часток градуса. У порівнянні з ртутними аналогами він не тільки більш зручний, але і набагато безпечніший, що особливо важливо для сімей з маленькими дітьми.

Ціна в інтернеті — від 80 грн.

Примітка: в статті використовуються дані порталу порівняння цін MagaZilla (https://m.ua/), інформація актуальна станом на початок травня 2020 року.

Електронні ваги

Надмірне споживання смаколиків і низька фізична активність — прямий шлях до набору зайвої ваги, від якої потім так важко позбутися. А набрані кілограми загрожують не тільки необхідністю оновлювати гардероб, а й рядом проблем зі здоров’ям. Прості підлогові ваги допоможуть стежити за собою та за необхідності своєчасно коригувати раціон, щоб уникнути набору ваги.

Ціна в інтернеті — від 150 грн.

Велотренажер

Підтримувати себе в гарній фізичній формі в період вимушеного обмеження рухливості допоможуть заняття спортом. Домашній велотренажер підійде для кожного члена сім’ї. Заняття на ньому корисні для всіх груп м’язів, вони допоможуть зміцнити серцево-судинну систему та не дозволять вам обзавестися зайвими кілограмами.

Ціна в інтернеті — від 1 800 грн.

Зволожувач повітря

Надмірна сухість повітря у квартирі призводить до пересушування слизових оболонок (що знижує здатність організму опиратися вірусам), підвищеної стомлюваності, головного болю та багатьох інших неприємних симптомів. Простий спосіб забезпечити нормальну вологість — частіше розвішувати в будинку вологу білизну, більш зручний та сучасний — придбати компактний та функціональний зволожувач повітря.

Ціна в інтернеті — від 350 грн.

Електронна книга

У кожного з нас є список книг, які ми плануємо обов’язково прочитати, але через брак часу постійно відкладаємо на потім. Карантин — найкращий час для того, щоб нарешті доторкнутися до шедеврів світової літератури, а може, і навчитися чомусь новому. Тонкий, легкий і автономний букридер допоможе отримати від літератури максимум задоволення. Пам’ятайте: людина, що читає книги, проживає тисячу життів, а хто не читає, проживає лише одну.

Ціна в інтернет-магазинах — від 1 800 грн.

Android-приставка

Android-приставка допоможе перетворити звичайний телевізор в справжній центр мультимедійних розваг, інтегрований з інтернет-сервісами. Підключивши її до свого телевізора, ви отримаєте доступ до безлічі ігор і додатків, включаючи онлайн-кінотеатри, клієнти популярних соцмереж, YouTube. До Android-приставки легко підключати зовнішні гаджети — будь то смартфон або клавіатура.

Ціна в інтернеті — від 650 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...