Мед Атлант

Працівників сільської ради на Прикарпатті запідозрили у незаконному вивезенні гравію

У незаконному вивезенні піщано-гравійної суміші запідозрили поліцейські працівників сільської ради у Микуличині, що на Прикарпатті.

Про це повідомив секретар Микуличинської сільської ради Петро Жіляк, передає Суспільне.

Він повідомив, що з берега річки Прутець-Чемегівський вивозили глину, яку там викинули невідомі. Її напередодні побачили депутати сільської ради під час огляду територій.

Виявили самовільно скинуту глину із приватного господарства, мабуть. Депутати порекомендували сільському голові провести очистку території, щоб уникнути замулення річки, бо зараз підходить сезон дощів. Роботи почалися, на замовлення сільської ради чоловік вивозив цю глину для підсипки території, де має бути автобусна зупинка, – повідомив Петро Жіляк.

Під час перевезення глини на місце події приїхали поліцейські та начальник Яремчанського відділення поліції Василь Банк. Правоохоронці запідозрили працівників сільської ради у вивезенні піщано-гравійної суміші.

Вони задокументували цей факт, хоча такого не було. Взяли той ґрунт, що вивозився, на експертизу. Експертиза показала, що це таки глина. Вже є результати експертизи, але поки не маємо їх на руках, нам ніхто не надав. Слідчий своє клопотання до суду відкликав, бо немає підстав. Ситуація вирішилася, не було факту злочину. Взагалі, все на місці мало б вирішитись, адже зразу було видно чи це глина, чи піщано-гравійна суміш, – сказав Петро Жіляк.

За його словами, на лінію 102 зателефонувала людина і повідомила, що з ріки возять гравій. Про те, хто саме телефонував, у сільській раді не знають. Власників вивезеної глини також не знайшли. Підозрюють, що ґрунт вивезли вночі.

Ми глину вивезли підсипати місце під зупинку. Ми нічого не робимо, що не дозволено, – додав секретар.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...