Мед Атлант

Скільки у квітні заробив голова Івано-Франківської ОДА

Через карантинні обмеження зарплати високопосадовців у квітні стали значно менші, ніж у березні, коли деякі голови обласних держадміністрацій отримали по 60-80 тисяч гривен. “Слово і діло” пропонує подивитися, які зарплати нарахували минулого місяця головам обласних адміністрацій.

Кабінет міністрів ухвалив постанову, якою зарплати керівників та членів виконавчих органів, членів наглядових рад державних компаній на час карантину обмежили до 10 мінімальних, тобто максимум до 47 тисяч 230 гривень.

«Слово і діло» отримало відповіді на запити щодо нарахувань зарплати топчиновникам, зокрема й головам ОДА.

Віталій Федорів, який був призначений головою Івано-Франківська ОДА 24 квітня, має лише 11 тис. 60 грн нарахувань до зарплати.

До порівняння. Найбільшу суму нарахували голові Дніпропетровської ОДА Олександру Бондаренку в розмірі 58 тис. 64 грн. Як пояснили нам в обладміністрації, після того, як за документами проведуть розпорядження щодо утримання нарахувань, у травні із зарплати Бондаренка вирахують «переплату» за квітень, тому наступного місяця він отримає меншу суму.

Новопризначений голова Закарпатської ОДА Олексій Петров приступив до виконання обов’язків 23 квітня, тому йому було нараховано лише 13 тис. 494 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...