Мед Атлант

П’яного чоловіка у Франківську тричі впродовж дня затримували муніципали

23 травня в ході пішого патрулювання площі Привокзальної інспектори Муніципальної інспекції виявили чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння, в образливій формі чіплявся до людей і випрошував гроші на алкоголь.

Працівники Муніципальної інспекції спробували з ним поспілкуватися, але на них він відреагував агресивно. Отже інспектори передали порушника працівникам поліції. Поліцейські на нього склали протоколи за дрібне хуліганство та перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння, інформують на сторінці Муніципальної інспекції. 

Уже через декілька годин працівники знову зустріли цього чоловіка. Цього разу він розпивав спиртні напої в громадському місці. Відповідно наші працівники склали протокол за розпиття спиртних напоїв в громадських місцях.

Ще через дві години вище згаданий чоловік з’явився на площі Привокзальній з товаришем, який теж був добряче напідпитку. Алкоголь у цих чоловіків викликав відчуття “героїзму” і великої “фізичної сили”, і вони вирішили з’ясувати, чому наші інспектори не дають їм ні випити, ні похуліганити в місті.

Після наведених їм аргументів новий товариш вищезгаданого порушника спробував нанести удар одному з інспекторів інспекції. Після чого чоловіків було затримано, і вкотре викликано на місце події працівників поліції.

Цікаво, що коли поліція вирішила забрати хуліганів до міського відділу поліції, наш герой дня сказав, що свого товариша перший раз бачить, і не просив робити такі дії. Порушника ж, який спробував вдарити інспектора ,забрали до міського відділу поліції для складання відповідних матеріалів, – повідомляють “муніципали”. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...