Мед Атлант

На Косівщині у лісництві незаконно вирубали 16 дубів

В Кобаківському лісництві допустили незаконну рубку деревини на загальну суму збитків 113781 гривень.

Про це повідомляє Начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимир Зузяк.

Володимир Зузяк спільно з працівниками РП «Райагроліс» провели раптову ревізію в Кобаківському лісництві. Там встановили, що майстер лісу, який відповідає за його охорону, через неналежне виконання своїх службових обов’язків допустив незаконну рубку 16-ти дубів. Сума збитків – 113781 грн.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Перевірку проводили відповідно до окремого доручення голови райдержадміністрації від 07.06.2018 року «Про створення робочої групи з питань виявлення на території району нелегально діючих: заправок, пунктів збору металобрухту, гральних автоматів, а також незаконної рубки і вивезення деревини та піщано-гравійної суміші»

Також Володимир Зузяк в Яворівському лісництві виявив незаконну рубку 775-ти дерев різної породи на за суму 4,5 млн гривень. Цій посадовій особі оголосити підозру у скоєнні злочину згідно ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...